Bij ons uitzendbureau vindt u diverse vacatures voor 65-plussers.

Bent u recentelijk 65 jaar geworden en wilt u graag (blijven) werken, zodat u contact blijft houden met collega’s? Of bekijkt u vacatures voor 65-plussers, omdat u gewoon wat extra’s wilt bijverdienen naast uw AOW-uitkering en pensioen? Dan bieden de vacatures voor 65-plussers van Friesland65plus de uitkomst. U blijft onder uw eigen voorwaarden doorwerken. Zo bepaalt u zelf hoeveel uur u wilt werken en op welke dagen. Daarnaast biedt het werk via ons uitzendbureau nog veel meer voordelen. Zo heeft u niet per sé een cv nodig en ontvangt u van ons hulp bij het opstellen van een cv wanneer het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst hierom vraagt.

Bekijk ons aanbod van vacatures voor 65-plussers in Friesland

Oriënteert u zich op vacatures voor 65-plussers? Bij Friesland65plus kiest u voor een functie waarin u uw jarenlange ervaring en kennis kwijt kunt of leert u een geheel nieuwe functie kennen. Bovendien is het blijven doorwerken na uw pensioen financieel aantrekkelijk. U betaalt namelijk geen sociale premies meer, waardoor uw nettoloon hoger uitvalt. Bovendien behoudt u uw AOW-uitkering en pensioen. Het salaris is afhankelijk van het type functie. Wanneer u zich inschrijft bij ons uitzendbureau, bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste vacatures voor 65-plussers, deze krijgt u na inschrijving automatisch per mail toegestuurd Hieronder vindt u een actuele selectie uit een steeds wisselend aanbod van (parttime) werk voor 65-plussers in Friesland.

Klik hier om u bij ons in te schrijven. Let op! Niet alle vacatures staan op de website. In de meeste gevallen worden uitzendkrachten persoonlijk benaderd voor vacatures.

friesland65plus monteur

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

NS Reisassistent (m/v) 

Voor verschillende NS stations in het land zijn wij op zoek naar reisassistenten.

Reisassistenten begeleiden reizigers van NS bij het reizen met de trein. Vaak zijn dit reigers met een beperking die speciale apparatuur nodig hebben om in en uit de trein te komen. Reisassistenten werken op afroep en/of volgens een vast schema op bepaalde stations. Het gaat over het algemeen om de wat kleinere stations, aangezien NS op de grote stations eigen personeel heeft. U werkt bij stations bij u in de buurt.

Voor deze vacature is het prettig dat u van nature hulpvaardig bent ingesteld. Daarnaast bent u flexibel, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Heeft u interesse in deze vacature of kent u iemand voor wie deze vacature interessant is? Mail ons op reactie@nederland65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 88.

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

Verkeersregelaars (m/v)

Voor diverse locaties zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

De ene keer gaat het om het regelen van verkeer bij een evenement, de volgende keer bij wegwerkzaamheden, elke werkplek is weer anders. Een flexibele werkhouding is welkom, werk in de avonden en weekenden komt soms voor.

Ook al zijn de werkzaamheden in andere provincies, het staat u vrij om te reageren op deze vacature. 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Mail ons op reactie@nederland65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 88.